Als je ook een hekel hebt aan het regelen van de noodzakelijke abonnement voor je huishouden, dan is het slim om verder te lezen. Het zijn er best veel, denk aan je energie, je water en je gas. Maar ook je internet televisie en eventueel je vaste telefoon. Tegenwoordig kan je veel van deze diensten clusteren in één abonnement. Zo kun je internet, televisie en telefonie bundelen in één abonnement. Dit wordt ook wel het zogenaamde alles in 1 abonnement genoemd. Een abonnement die door veel mensen wordt afgesloten. Maar die ook nog weleens van samenstelling wil verschillen. Lees daarom snel verder hoe het precies zit.

De samenstelling van het alles in 1 abonnement

Er zit uiteraard variatie tussen de verschillende alles in 1 abonnement. Denk daarbij onder andere aan het verschil in snelheid van het internet wat je in je abonnement hebt. En ook meer of minder televisie abonnement in je pakket. Als laatste is er het onderdeel vaste telefonie. Enige tijd geleden was dit nog een belangrijke en populaire dienst, maar dit neemt heel erg snel af. Deze afnemende populariteit wordt vooral veroorzaakt doordat de mobiele telefoon aanzienlijk populairder is geworden. Veel mensen zijn inmiddels getrouwd met hun smartphone en kunnen er veel zaken mee. Eén van die zaken is onbeperkt bellen. Bijna iedereen heeft namelijk een onbeperkte belbundel in zn abonnement zitten. En waarom zou je dan nog de vaste telefoon pakken? Daar is niet echt een reden meer voor en levert onnodige kosten op. Daarom zie je ook steeds vaker dat het mobiele abonnement onderdeel is van het alles in 1 abonnement. Dit kan wel weer super praktisch zijn. je kunt vaak voor meerdere gezinsleden het mobiele abonnement regelen en dan betekent dat dit ook in één keer is geregeld en je hier ook één aanspreekpunt voor hebt. Super makkelijk toch?

Wat doe ik met de snelheid van mijn internet?

Veel mensen weten niet welke snelheid toereikend is voor hun gebruik. Dat is ook best lastig te bepalen. Daarom zie je bij de meeste alles in 1 abonnementen dat er drie keuzes zijn. De minst snelle is voor de sporadische internetgebruiker die meestal maar met één apparaat online is. De middelste is voor het gemiddelde gezin wat regelmatig online is en ook vaak met meerdere apparaten. Af en toe wat downloaden is geen probleem. En de snelste is voor de echt fanatieke internetter. Die veel apparaten online heeft en ook regelmatig grote bestanden wil downloaden.

Categorieën: Nieuws

Geef een reactie