Denk jij bij colberts ook vooral aan wat stoffige oude(re) mannen. Die bij voorkeur leraar Nederlands of Latijn zijn? Dat hoeft echt niet meer. Misschien worden colberts nog steeds wel veel gedragen door leraren, maar dat stoffige imago hebben ze echt al lang niet meer. Colberts zijn tegenwoordig helemaal hip. Je mag er, ook op een wat jongere leeftijd heus in gezien worden. Want colberts zijn nu verkrijgbaar in heel veel leuke prints en mooie stoffen. Je kunt er prima mee voor de dag komen. Zeker wanneer je ze combineert met een mooie jeans en hippe sneakers. Dan hoor je er helemaal bij!

Colberts voor verschillende gelegenheden

Als je naar een officiƫle gelegenheid moet, denk aan een grote vergadering, een uitvaart of een gesprek bij de hypotheekspecialist, dan is het misschien geen goed idee om een wat hysterische colbert aan te trekken. Maar bij alle andere gelegenheden mag je je heus kleden zoals jij je het prettigst voelt. Colberts zijn er daarom ook in alle soorten en maten. Jij bepaalt precies welke stof en welke print het best bij jou past. Twijfel je over het aantrekken van een fris en vrolijk colbert naar een sollicitatiegesprek? Gewoon doen! Dan weten de mensen daar direct met wie ze te maken hebben.
Colberts

Colberts hebben veel voordelen

Iedere colbert is voorzien van binnenzakken en daar kun je alvast heel veel spullen in kwijt. Denk dan aan je mobiel, je portemonnee en je sleutels. Die hoef je alvast niet meer in je broekzakken te doen. Ook zijn colberts wat soepeler van stof dan een gewoon jasje. Hierdoor kun je de mouwen fijn opstropen of zelfs oprollen. Je gaat dan nog steeds mooi gekleed, maar dan zonder dat het een zweterige bedoening wordt. Een colbert breng je bij voorkeur naar de stomerij, dat kan een nadeel zijn. Een voordeel daarvan is dat je ‘m zelf niet hoeft te wassen.

Colberts bestel je gewoon online

We weten allemaal hoe de meeste mannen denken over winkelen. Liever niet dus. Maar soms ontkom je er niet aan. Denk je. Maar online shoppen is toch een stuk fijner dan winkel in – winkel uit sjouwen. Colberts bestel je dus gewoon online. Het kan soms wat lastig zijn om de juiste maat te bepalen, maar bij ieder item op de site staat een handige maattabel. Zo bestel je altijd precies dat colbert dat je wilt en nog in de juiste maat ook!

Categorieƫn: Nieuws

0 reacties

Geef een reactie