Zoveel mensen, zoveel voorkeuren en smaken. De een is gek van compleet “over the top” en de ander draagt het liefst kleding en accessoires die zo min mogelijk opvallen. En dat is allemaal prima, we hoeven er niet allemaal uit te zien als beroemde rappers die zijn volgehangen met Gucci en andere dure merken. Maar toch is het af en toe wel eens echt lekker om flink uit te pakken. Heb je een feest? Trek dan eens iets aan wat je normaal niet snel zou dragen. Ben je normaal van de keurige? Dan kun je eens lekker uitpakken in zwart en leer. Ben je doorgaans nogal stoer gekleed? Dan kan een mooie rok met bloemen voor een echte verrassing zorgen.
Gucci

Stap eens uit je comfortzone

Iedereen zegt altijd dat je dicht bij jezelf moet blijven. En dat is natuurlijk helemaal prima. Maar wie weet wat je ontdekt als je het af en toe eens anders aanpakt? Je hoeft heus niet direct je hele leven om te gooien! Draag gewoon eens pumps in plaats van die sneakers. Of juist andersom: combineer eens leuk met sneakers in plaats van met pumps. Je zult zien dat je er dan ook leuk uit ziet. En bevalt het niet? Dan is er nog geen nood aan de man. Je kunt dan altijd weer terug naar je oude, vertrouwde zelf. Of je pakt de volgende uitdaging aan.

Want je hoeft niet te stoppen na een keer proberen

Stap gewoon vol goede moed het volgende avontuur in. Kies eens een (winter)jas in een heftige kleur als je altijd maar neutrale kleuren draagt. Of ga juist eens voor zwart als je altijd gekleurde jassen draagt. Het ontdekken van wat bij jou past kan heus in kleine stapjes. En is het het toch niet? Dan ga je gewoon weer een stapje terug.

Accessoires zijn ook zoiets

Draag je, net als ik, al jaren dezelfde zilveren oorbellen? Dan wordt het misschien eens tijd om daar verandering in aan te brengen. Of draag eens lekker gekke sokken onder je strakke pak. Je ziet ze dan niet direct, maar voor jou is er misschien wel een verandering in gang gezet. Voor je het weet draag je een kekke das in de kleur van je sokken. Helemaal leuk toch? Kies alleen wel altijd materialen en spullen waarvan je oprecht denkt dat je ze gaat dragen. Twijfel je? Schaf ze dan niet aan. Dat is gewoon zonde.

Categorie├źn: Nieuws

0 reacties

Geef een reactie