Iedereen zit wel eens op de bank lekker tv te kijken met een bak chips op zijn schoot. Mensen hebben echter totaal verschillende stijlen als het om bankhangen gaat. In deze blog zullen we de verschillende stijlen van de bankhangers bespreken.

Strak in pak bankhanger

De strak ik pak bankhanger komt net thuis van een zware dag werken op kantoor. Nadat hij van 8.00 tot 18.00 allerlei financiële zaken heeft behandeld heeft hij geen zin meer om zich om te kleden als hij thuis komt. Wel doet hij netjes zijn schoenen uit voordat hij op de bank gaat zitten. Indien de pakdrager een stropdas draagt wordt deze wat losser gemaakt of zelfs afgedaan. De strak in pak bankhanger doet soms zijn colbertje uit, dat ligt er echter aan of het een goed pak is, of zijn oude pak. De strak in pak bankhanger eet over het algemeen Pringles chips, zodat hij geen bak hoeft te pakken na het zware werk.

Onesie bankhanger

De onesie bankhanger is een echte doorgewinterde bankhanger. Ze weten precies hoe ze zich zo comfortabel mogelijk kunnen positioneren op de bank en kennen geen schaamte. Hoe gekker de onesie des te beter lijkt het wel. Je kan allerlei verschillende onesies verwachten. Denk bijvoorbeeld aan: varkens, kikkers, kippen, koeien, schapen en zelfs een wolf. Pas bij het schaap op dat de bankhanger niet twee onesies aanheeft. Het kan namelijk een wolf in schaapskleren zijn. De onesie bankhanger heeft ook enorm veel ervaring met kussengevechten, deze ervaring is opgedaan in de tientallen slaapfeestjes die de bankhanger al is afgegaan. Begin dan ook nooit een gevecht met een onesie bankhanger want je zal geheid verliezen. Onesie bankhangers eten wokkels paprika chips.

Waar is mijn joggingsbroek bankhanger?

Er zijn een aantal mensen die altijd met een joggingsbroek op de bank moeten zitten. Normale broeken zitten blijkbaar niet goed genoeg voor ze. Er kan onderscheid gemaakt worden tussen nette joggingsbroek bankhangers en de minder nette joggingsbroek bankhangers. De nette joggingsbroek bankhangers dragen namelijk een mooie joggingsbroek, zoals die van het merk Daily Paper. De andere joggingsbroek bankhangers doen de eerste de beste joggingsbroek aan die ze zien. Vaak zijn de helemaal versleten. Joggingsbroek bankhangers eten Dorito’s paprika chips.

De normale bankhanger

Gelukkig zijn er ook normale bankhangers. Die kleden zich niet om als ze op de bank gaan zitten. Ze eten ook naturel chips, ze houden namelijk niet van al die gekke smaken.

Categorieën: Nieuws

0 reacties

Geef een reactie