Werk jij in een magazijn of heeft jouw bedrijf een groot magazijn? Dan zul je vast en zeker een aantal logistieke hulpmiddelen hebben. Zo kunnen rolcontainers echt een uitkomst zijn wanneer je regelmatig goederen moet vervoeren intern of extern. Wanneer er veel in een magazijn gewerkt wordt en jouw onderneming regelmatig producten moet transporteren, dan is het echt een aanrader om een aantal degelijk rolcontainers te kopen. Ben je benieuwd welke logistieke containers het beste aansluiten bij jouw werkzaamheden? Lees dan gerust verder. Ik ga je haarfijn uitleggen welke soorten rolcontainers er zijn en waar elke rolcontainer het meest geschikt voor is.

Logistieke hulpmiddelen voor elke sector

Zo moet je ten eerste begrijpen dat er voor praktisch elke sector wel geschikte logistieke hulpmiddelen te vinden zijn. Hierdoor zijn er dus ook veel verschillende rolcontainers verkrijgbaar. Elke container is weer beter geschikt voor een andere toepassing. Over het algemeen zijn deze rollende containers het populairste in de volgende sectoren: supermarkten, de gezondheidszorg, retail en land- en tuinbouw. Bovendien is het mogelijk om bestaande wagens aan te passen. Zo zijn ze geoptimaliseerd voor jouw werkzaamheden. Zo zie je maar dat er werkelijk voor elke sector en alle werkzaamheden wel geschikte logistieke hulpmiddelen te vinden zijn. Je kan dus eenvoudig op sector een aantal rolcontainers selecteren.

Soorten rolcontainers verkrijgbaar

Er zijn in totaal drie gangbare soorten wagens verkrijgbaar vandaag de dag. Zo kun je kiezen voor rolcontainers met een 2-heks, 3-heks of 4-heks systeem. Alle varianten zijn uiteraard leverbaar in verschillende formaten. Het hek systeem is meestal de doorslaggevende factor bij het uitzoeken van rijdende wagens om goederen te vervoeren. Zo worden de 3-heks varianten regelmatig ingezet door supermarkten om de winkel aan te vullen met producten. Het 4-heks systeem wordt daarnaast weer gebruikt wanneer zeer kostbare spullen vervoerd moeten worden. Dankzij dit systeem weet je namelijk zeker dat de goederen veilig getransporteerd kunnen worden. Je kan dus ook rolcontainers selecteren op het aantal hekken. Uiteraard kies je de variant die het beste aansluit bij jouw werkzaamheden. Ideaal toch?

Personaliseren en optimaliseren

Kan je geen rolcontainer vinden die echt volledig voldoet aan jouw eisen? Geen enkel probleem. Door middel van allerlei accessoires kun je tegenwoordig rolcontainers eenvoudig personaliseren en optimaliseren. Zo kan je legborden installeren in de rolcontainers. Ook kan je betere wielen uitzoeken. Deze kun je vervolgens aan de wagens te monteren. De keuze is werkelijk reuze. Dus zit de perfecte rolcontainer voor het magazijn er niet tussen? Stel hem dan eenvoudig zelf samen!

Categorie├źn: Nieuws

0 reacties

Geef een reactie