Hou jij ook zo van douchen? Ik heb een nieuwtje voor je: douchen onder een stortdouche is nóg fijner! Een van de beste beslissingen die ik de laatste tijd genomen heb is het installeren van een stortdouche in mijn badkamer. Twijfel je nog over de aanschaf? Lees in deze blog 4 redenen waarom jouw badkamer niet meer zonder stortdouche kan!

1. Ultiem luxe gevoel

De belangrijkste reden om een stortdouche te installeren in je badkamer is ook de meest voor de hand liggende: een stortdouche is super comfortabel. Omdat de douchekop van deze soort douche  bijna twee keer zo groot is dan een normale douchekop, komt er dus ook twee keer zo veel water uit. Hierdoor wordt je hele lichaam bedekt met water, wat een ontzettend luxe gevoel is. Bijna alsof je in een wellness bent, maar dan in je eigen badkamer.

2. Een stortdouche is efficiënt

Niet alleen is de stortdouche heel comfortabel, het is ook nog eens een stuk efficiënter dan een gewone douche.  Doordat er twee keer zo veel water uit komt douche je een stuk sneller dan normaal. Hierdoor gaat bijvoorbeeld het haren wassen een stuk sneller, omdat je alles veel gemakkelijker uitspoelt.

3.  Makkelijk installeren

Een ander voordeel aan een stortdouche is dat je hem heel gemakkelijk kunt installeren. Bij online webshops kun je een compleet pakket bestellen waarmee je de douche handig en snel installeert. Inclusief handleiding, installatiemateriaal en alle benodigdheden heb je alles in huis om je stortdouche netjes en eenvoudig te installeren!

4. Het maakt je badkamer compleet

Buiten het comfort, de efficiëntie en de gemakkelijkheid is er nog één belangrijk aspect waarom jij deze douche in je badkamer nodig hebt: het ziet er prachtig uit. De stortdouches zijn verkrijgbaar in veel soorten, maten, materialen en kleuren. Heb je een moderne badkamer? Kies dan voor een vierkante of rechthoekige stortdouche, deze maakt de moderne strakke look van jouw badkamer helemaal compleet. Hou je meer van klassiek en landelijk? Dan staat een ovaal vormige stortdouche vast prachtig in het interieur van je badkamer! Kies voor een opbouw stortdouche als je de stang en de houder zichtbaar wil laten. Wil je liever alles strak afgewerkt? Neem dan een inbouw variant zodat je alleen de douchekop en de temperatuurinstelling zichtbaar laat.

Het maakt niet uit voor welke soort stortdouche je kiest, het zal een ware toevoeging zijn aan je douchecomfort en het uiterlijk van je badkamer. Ik wens je veel plezier met het shoppen naar een nieuwe douche!

Categorieën: Nieuws

0 reacties

Geef een reactie