De televisie is een lean-back medium. Dat betekent dat je dus naar achteren leunt bij het televisie kijken. Je bent in de rustmodus. Dat in tegenstelling tot bijvoorbeeld de computer, dat is een lean-forward medium omdat je actief bezig bent. Bij het naar achteren leunen en televisie kijken hoort een zo luxe en makkelijk mogelijke ervaring. Televisie kijken moet per slot van rekening geen worsteling worden. Daarmee wil ik TV liften introduceren. Met TV liften wek je dat ultieme luie luxe gevoel op. Een klik op de knop, en de televisie verschijnt. Het past bij het ultieme home entertainment systeem, Netflix, en interactieve televisie.

TV liften zijn design

Met TV liften heb je dat je de televisie dus niet ziet als je hem niet gebruikt. De televisie verschijnt in een apart compartiment eronder of erboven, en je roept hem alleen op wanneer je wil kijken. Je maakt je huis ruimtelijker met TV liften. Ook oogt alles rustiger en meer design, omdat je geen zwart leeg scherm ergens hebt hangen of staan. Je geeft je huis een meer minimalistische uitstraling. Het zal anderen verbazen dat ze in je woonkamer geen televisie zien, maar met een druk op de knop maak je dat weer ongedaan.

Bed of woonkamer

TV liften zijn inzetbaar in de woonkamer, maar ook in de slaapkamer. Of zelfs in een badkamer. Het enige waar jij zelf op moet letten is dat er een ruimte is waar de televisie in kan schuiven om te verdwijnen. Ook in de keuken zijn TV liften handig, zodat je bij het mixen geen spetters op de televisie krijgt. TV liften aan het voeteneinde van het bed zijn ook populaire installaties. Dit is ook het meest handige gebruik van de beschikbare ruimte, en je hoeft geen zwart scherm te zien als je gaat slapen.

Gebruik je televisie automatisch minder

Omdat je de televisie zelf op moet roepen via het TV liften systeem om te kunnen kijken, kan het gebeuren dat je vanzelf minder televisie gaat kijken. Het wordt dan een bewuste handeling om de televisie aan te zetten, in plaats van thuis komen en verstand op nul omdat je de televisie al ziet staan. Mensen die weten wat het goede leven is weten ook dat veel televisie kijken helemaal niet goed voor de mens is. Je kunt dit beter als een moment voor jezelf beschouwen en je leven anders indelen. Pak meer hobby’s op, en kijk minder televisie. Allemaal door middel van TV liften.

Categorieën: Nieuws

0 reacties

Geef een reactie